måndag 22 augusti 2011

Första dagen på nya jobbet

Idag var det första dagen på nya jobbet där jag är anställd som ridinstruktör och stallansvarig. Det är mitt drömjobb att få arbeta i en daglig verksamhet. Det var fina ponnysar och jättetrevliga kollegor. Jag kommer att trivas som fisken i vattnet.
Innan jag började jobba som jag gör vid 12 så passade jag på att träna hästens kondition på fältet vilket jag också tror kommer kännas i benen i morgon .

På kvällen var jag iväg på ett möte i stallet och när jag kom hem så stod maten på bordet, då hade Malin och Carre varit två pinglor och gjort hemgjord pizza som var hur god som helst! :) Kanske inte det nyttigaste men det fick bli så idag, trots allt var det jag som önskade maten. Men jag är ju nyttig resten av dygnet nästan . knäckebröd och havregrynsgröt till frukost, banan o en yougurt till lunch. Får se vad det blir i morgon.

Nu ska jag iaf sova. ställer nog klockan på 9 o sover lite extra i morgon bitti för sen väntas det jobb 12-17 o sen vidare till nästa jobb som personlig assistent i Gnesta på en gång men det kommer bli fint för jag trivs så bra på det stället också .

God Natt
/E.Johansson

onsdag 17 augusti 2011

Fyra månaders uppehåll av skrivandet..

Det var ett bra tag sedan jag skrev men har inte haft tiden och intresset. Den kommer att handla om samma sak som innan uppehållet. Idag har jag bara legat och slappat i soffan och laddat upp inför det här nattpasset. Jag har redan hunnit jobba halva och slutar alltså om fem timmar. I morgon är jag ledig och har en hel del att pyssla med då. Ska laga hage så hästen kan komma ner från sommarbetet i morgon eller torsdag. Sen ska jag tvätta en massa inför resan i helgen och även försöka klippa hästen på kvällen. Jag och Mickis ska åka på torsdag kväll efter mitt em/kvällspass på jobbet till dalarna där redan Linn med familj och Lollo befinner sig. Vi ska fiska kräftor och mysa! Tror det blir kanonbra. 

På måndag börjar jag också mitt nya jobb som jag länktat efter hela sommaren. Jag ska jobba som ridinstruktör i en daglig verksamhet och ha ansvar för hästarnas skötsel och träning. Det var över 50 sökande till tjänsten och vi var 6 som fick komma på intervju och jag fick jobbet! Är sjukt stolt över mig själv som såg till att jag fick det. Det är verkligen mitt drömjobb! 

Nu ska jag kolla vidare på Sex and the city-boxen som jag tog med mig till jobbet i natt!
Hejs
/E.Johansson
Bilden är från en lokal 90cm för ett tag sedan.