torsdag 14 juni 2012

Snart sovdags, äntligen!

Nu har jag jobbat klart för dagen. Passade också på att slänga i en maskin tvätt i tvättstugan på vägen hem från jobbet. Så nu är det bara de sista minutrarna kvar.

Morgondagen kommer bli riktigt bra om den blir som jag har tänkt mig. Jag ska först och främst komma upp i tid. Och jag har dessutom bett Sara att ringa mig så jag inte försover mig. Jag ska nämligen ta med hästen till tystbergajobbet så jag kan hoppa några språng på utebana innan tävlingen på söndag. Sen på kvällen ska mamma bjuda på min favoritmat så jag har tjatat så hon lagar den. Hemmagjorda köttbullar med pressad potatis och brunsås! Det vattnas redan nu i munnen på mig. Mums!

Dags att plocka ut tvätten sen hem p hänga den innan jag hoppar bums i säng!

Försov mig igen..

Försov mig idag IGEN. fan vad trött jag blir.. Jag hade tvättid vid 6 i morse och det sket ju sig. Sen kommer det inte finnas tid till att hinna rida hästen. Jag blir så jävla trött på att jag stänger av klockan i sömnen och sen inte vaknar. Jag måste hitta en väckarklocka som låter mycket och som jag måste kliva upp för att kunna stänga av. Det här funkar inte längre.

Lägenheten ser ut som skit också och den skulle jag ju tagit hand om mellan maskinerna som skulle tvätta.

Slutar jobba 22 ikväll igen så jag hinner inte göra något vettigt åt det idag heller. Ska iaf nu försöka sortera tvätten så jag kan låna maskinen hos mamma i helgen för alla tvättider va uppbokade i tvättstugan..

Jag hatar att vara såhär jävla trött. Min mage fuckar ur och mitt humör är så jävla illa och när jag är på dåligt humör blir jag impulsiv och tar fel beslut. Isf bara ett litet ex. Äter smörgås och oboy till frulle vilket jag typ undvikit hela veckan men för jag försovit mig och är på dåligt humör så skiter sig allt...
Bajs på denna dag och morgon.

Gårdagen

Den började ju inte direkt på topp. Började med att jag blev väckt av ett lite skrämmande samtal. (men det blev bra tillslut iaf) sen beter sig hästen som ett as när jag börjar rida, först på hemvägen blev hon snäll igen. Sen väntade jobb i tystberga. Det var va som vanligt. Sen snabbt hem för att den jobba i Trosa. Jag var inte i säng förren vid 23.30 och hade sen som vanligt svårt att somna.

tisdag 12 juni 2012

Låt fläsket brinna..

Haha. Får se hur länge det varar. Men iaf så har jag pratat lite med min syster och hon ville gärna vara med och stötta mig att tappa några kilon. I morgon blir det tidig lunch tsm sen ska jag springa på kvällen och hon ska cykla och heja på. Haha. Undra hur många gånger jag kommer skrika argt på henne. Syskonkärlek på hög nivå. Hon tyckte också att hon + sin pojkvän skulle flytta in i min etta ett tag för att få han att träna lite, vet dock inte varför men jag har inget emot lite sällskap. Nä. Nu måste jag sova. Ska va i stallet strax efter 7 i morgon.. Suck. Haha.

Bilden är på min otroligt charmiga lillasyster.

Chokladbitar...

Tror ni inte att jag hade världens huvudvärk när jag slutade jobba och skulle rida? Det blev ingen ridning men mockade och fixade all mat. Får blir ett ordentligt pass i morgon.

När jag då kom hem lite tidigare än tänkt så åt jag den asgoda salladen och sov en sväng. Skönt att sova bort det värsta av huvudvärken iaf. Så sen begav jag mig mot jobbet. Tror ni inte att jag slängt i mig några bitar choklad idag igen? Dock 70% men ändå. Bu på mig!

Btw så är det endast 30 dagar kvar tills vi drar ner till Falsterbo. Fan vad jag längtar alltså!! Kom ihåg när det var över 100 och det kändes som nyss. Fasen så tiden går fort nu. Bara 4 veckor kvar att jobba! Såg också att det är samma helg som Trosayran :( men jag resonerade det som att då blir det mer pengar till skumpa i Falsterbo då man inte gör av med pengar på yran. ;)

Typiskt mig

Jahopp. Jag hade bestämt att jag skulle ut och rida nu innan jobbet så klockan stod på 7 och jag skulle vara ute senast 8 för att ha 1,5 timma på mig att rida och sen mocka mellan jobbpassen. Men jag har intalat mig själv att jag hinner rida mellan passen också bara för att jag inte orkar resa mig ur sängen än.. Fy på mig.

Ska passa på att fixa en god sallad inför ikväll så jag har middag på jobbet. Inga mer onödiga kolhydrater idag förutom några få nötter i salladen tänkte jag. Åt ju faktiskt en smörgås till frulle och ett glas oboy (som jag borde ha stått emot, men jävlar vad gott det är) men jag piggnar på mig av det så. Ska försöka att inte pajja denna plan men som sagt jag vet aldrig med mig själv men fan. Måste försöka! ;)

måndag 11 juni 2012

Var just nere på stan och solade en snabbis. Har ju sjukt svårt att få färg och inte bli röd så solariet fick det bli en kort sväng. Är trött på att va blekfet så lite färg är iaf nått steg i rätt riktning..

Carres fötter fick va modell

Ordning...

Ska få ordning på mitt liv nu. Detta har jag ifs sagt typ 100 gånger nu. Men måste fan ha nån som bor här som kan säga stopp! Jag kan motstå gottigheter när jag är med folk men inte när jag är själv. Har sagt nej till fika o cola idag. Jag åt en nyttig middag med sallad och kött men sen vräker jag i mig en chokladkaka som ligger i skafferiet. Suck. Jag kan inte säga ifrån när jag är själv. Min disciplin är värdelös..

Usch o fy o blä.
Måste fan hitta nån som är villig att bo här några veckor och vifta med pekfingret! Bajsbajs....