söndag 30 december 2012

Nya mål för 2013

Jag har satt upp nya mål inför 2013 och en hel del delmål och hur jag ska nå målen men dem går jag mer in på senare. Tänkte bara lite snabbt ta de stora målen nu när jag sitter och ser på världscupen i hästhoppning på svtplay just nu.

1. Kvala in till riksmästerskapet i 110 och starta där.

2. Gå ner till 60kg

3. MÅ BRA!

lördag 29 december 2012

torsdag 27 december 2012

Trötter..

Jag kom hem från jobbet för en stund sen. Smet förbi stallet en sväng för att sätta på hjärtat BoT skydden och ge en god natt puss. Nu har jag precis betalat lite räkningar vilket alltid är så kul att se pengarna springa iväg. 

Jag måste ännu en gång berätta om hur fint det är att bo här. Nu har också binkie bytt hage så nu ser jag henne ifrån fönstet i köket, toan, hallen och vardagsrummet. Jag är nöjd! Det var så mysigt att äta frukost på juldagen och samtidigt kunna se Binkie som jävlas med sina vänner i hagen. 

Det finns mycket grejer som hänt eller som jag gjort de senaste dagarna men får ta lite allt eftersom. Bilder osv från dessa dagar lägger jag upp via min iphone. Juste jag har bytt ner mitt abonnemang men bytt upp telefonen strax innan jul så nu har jag en iPhone 5! mihi! nöjd tjej är jag just nu. 

Tjiiiiing!

lördag 22 december 2012

Trivs som fisken i vattnet

Jag är så nöjd med nya lägenheten och flytten. Jag trivs jättebra här. Har lite småinredning kvar att inhandla med det får vänta tills jag har råd ordentligt och så.

Nu är det iaf lite julstämning och mer blir det idag. Granen är uppe och fin. Adventsstjärnor i fönstren och två tomtar vakar i vardagsrummet också. Men det blir ännu bättre senare idag. Mickis och jag ska julbaka inför julafton då jag ska ha massa gäster här. Så det blir på med julmusik sen och gno in stämningen i lägenheten.







torsdag 6 december 2012

Lååång dag

Snart är dagen äntligen slut men har lite kvar att ta tag i.

Jag jobbade först 10-15 sen blev det ut till erikslund och städa i lägenheten. Ska börja flytta lite av grejerna i morgon men mest blir det på lördag. Det kommer nog bli kanon att bo där ute men jag är fortfarande sjukt mörkrädd men det blir nog bra! Det finns en hel del grejer jag vill köpa så det blir perfekt att bo där men set får bli att köpa lite allt eftersom. Som tur är kommer jag få ett vikariat from feb till efter sommaren på ca 15-20 tim i månaden men det är ju alltid något liksom + de extra passen jag brukar vara snabb att fånga på trosajobbet.

Jag vill o ska åka till falsterbo i sommar igen så måste jobba och fylla på mitt sparkonto som jag nu tagit stålar ifrån för bl.a. Vet. Besöket osv.

Nu måste jag fan ta tag i disken. Mamma kommer hit och äter frukost vid 7.20 i morgon. Sen är det mer packning som gäller och sen till Nyköping för att kolla på säng innan det är mer packning och städning på g.

Bilderna är både en tjuvtitt på lägenheten och smarta jag som låser bilen och lämnar nycklarna i låset medan jag gick in på Ica.



onsdag 5 december 2012

5 dec

Behöver jag ens säga att det har snöat sjukt mycket idag? Storm minst sagt. Har sprungit i stormen hur många gånger som helst till tvättstugan och tillbaka. Det var förjävligt åt ena hållet då snön piskade en i ansiktet och skönt åt andra då der var medvind och man kunde springa hem.

På fm har jag som sagt haft tvättstugan och packat mer i lägenheten. När jag väl skulle ta mig ut till hästen var bilen helt insnöad och jag fick skotta ut den. Sen kom dagens änglar. 4 killar både skottade och puttade ut min bil från parkeringen idag. Jag fick strikta instruktioner om att när jag väl fick upp farten så släpp för tusan inte gasen. Haha! Enligt dem var set bara en annan bil som lyckats komma ifrån parkeringen tidigare. Jag höll bara på att köra in i 2 träd och en stor vägkon. Sen när jag väl skulle ut på större vägen så fastnade jag på en snövall. Men efter lite juckande så kom jag loss.

Det blev till att använda benen idag och gå mellan jobb och hem. Hästen tog som tur är Lena, Sara och Ann hand om. Vilka pärlor! Jag hade omöjligt tagit mig helskinnad ut till stallet. Jag ringde också till jobbet och kollade hur det gick för dem men dem hade inte heller kunnat ta sig till jobbet så vi bestämde att höras i morgonbitti hur och om det går att ta sig ut.

Nu måste jag sova. God natt!



tisdag 4 december 2012

Snö

Känns ändå rätt bra att jag bara har ett kvällspass i Trosa i morgon och inte behöver åka till tystberga.

Morgon igen..

Det har varit sjukt tungt att ta sig upp ur sängen de senaste dagarna och jag är jävligt snabb med att planera om dagen när jag ligger där och vägrar att gå upp..
Men som idag när ögonen är igenklibbade och halsen har en äcklig klump i sig känns det ännu roligare att ta sig upp.. Inte!

Men iaf. Igår var det en sväng på bl.a. Ikea och chilli för att kolla på säng och lite nödvändiga saker till lägenheten. Blev middag på gyllende måsen också. Kanske inte så gott egentligen men var sugen på det och vi hade inte käkat på hela dagen..

Idag blir det dubbelt upp med jobb. Börjar kl. 10 o slutar kl. 22 lång dag med andra ord och jag måste verkligen sätta fart nu. Ting!

söndag 2 december 2012

Helgen

Summerar en dålig blogghelg i några bilder. Orkar inte skriva något.













Nästa helg bär det av

Och jag har knappt börjat packa. Det ska bli urskönt att flytta men just nu känns allt faktiskt sjukt ångestladdat.. Usch..